martes, 10 de diciembre de 2019

2.Expliqueu les característiques (atributs, relacions, funcions, etc.) dels personatges que apareixen en el fragment.

Personatges
Principals: 

-Hamlet: és príncep de Dinamarca, fill del difunt rei Hamlet i nebot de l'actual rei Claudi, el seu oncle. La seua funció és venjar-se de Claudi per la mort del seu pare (rei Hamlet). Hamlet és el protagonista de l'obra.

-Rei Hamlet o l'Espectre: difunt pare de Hamlet, que va ser assassinat a traïció pel seu germà Claudi. S'apareix a Hamlet per revelar-li la veritat i demanar-li que executi la venjança.

-Gertrudis: mare de Hamlet que es casa amb Claudio. El seu marit le falta poc per morir. 

-Claudio: germà del rei Hamlet va assassinar per usurpar el tron ​​de Dinamarca i casar-se amb la dona del seu germà. 

-Ofelia: filla de Poloni, conseller de la cort. Mantenia una relació sentimental amb Hamlet fins que aquest la va rebutjar, simulant bogeria i ella es tornarà boja de veritat i morirà. 

Resultado de imagen de personajes hamlet

Secundaris

-Poloni: conseller de el regne i pare d'Ofèlia i Laertes. Es conspira barroerament a favor de Claudi, però és assassinat per equivocació per Hamlet. 

Resultado de imagen de personajes hamlet-Laertes: fill de poloni i germà d'Ofelia. És un cavaller que pretén reposar l'honor de la seva família en un duel contra l'assassí del seu pare (Hamlet), encara que es veu embolicat en la trama ordida per Claudio.

- Fortimbrás: príncep de Noruega, nebot del rei i fill del difunt rei Fortimbrás, que va morir a la guerra contra el rei Hamlet. És un digne adversari polític.

-Horaci: amic fidel de Hamlet. 

-Rosencrantz i Guildenstern: amics de Hamlet, tot i que seran utilitzades per Claudio per espiar i allunyar-lo de la cort.

-Bernat, Francisco i Marcelo: soldats de la guàrdia; adverteixen a Hamlet de les aparicions de l'espectre.

-Voltemand i Corneli: ambaixadors de Dinamarca a Noruega. 

-Osric: cortesà que informa Hamlet del duel amb Laertes. 

-Reinaldo: criat de Poloni.

No hay comentarios:

Publicar un comentario